Het huis

“La casa Moratalla”  ligt in het hart van de historische buurt onder de kerk en het kasteel.  Het oude stadsgedeelte kenmerkt zich door smalle bochtige straatjes en  hoge huizen met balkonnen vol met bloemen. Veel straten zijn alleen toegankelijk voor voetgangers en zijn perfekt om Moratalla lopend te ontdekken. De wandeling naar het kasteel en de kerk is redelijk stijl, maar het uitzicht over Moratalla vanaf het kerkplein maakt het de moeite waard.

Casa Moratalla is 150 jaar oud en is smaakvol  in de originele staat gerestaureerd, waarbij veel van de oorspronkelijke kenmerken bewaard zijn gebleven. We hebben getracht het zo confortabel mogelijk te maken voor een ontspannen vakantie. Al het beddengoed, handdoeken en theedoeken zijn in de prijs inbegrepen.

Het huis  beschikt over 3 slaapkamers, waarvan twee met een tweepersoonsbed en één  met twee eenpersoonsbedden.  Tevens is er een kinderbed aanwezig. Er zijn twee badkamers met wc. Eén badkamer heeft een bad en de andere een luxe douche.  Verder zijn er een keuken met alles dat u nodig heeft; een zitkamer en een hal, beide met een houtkachel.

Via de keuken heeft u toegang tot een ommuurde patio met vijgenbomen,  bloembedden en een barberque.  Het huis ligt aan een erg rustige straat en parkeergelegenheid is op slechts 2 minuten afstand. Het is wel mogelijk om met een auto het huis te bereiken om te laden en lossen. Vier locale bakkers  komen langs in de morgen om hun waren te slijten.

Honden zijn van harte welkom!

” La Casa Moratalla”  is ongeveer anderhalf uur rijden van beide vliegvelden, San javier en Alicante. De verbindingen met openbaar vervoer zijn vanaf Alicante beter. Ryanair vlieg op Alicante vanaf Weeze en Eindhoven. Vanuit het westen is Schiphol de beste keus. Parkeren luchthaven Schiphol geeft een overzicht van de voordeligste parkeermogelijkheden.

150

jaar oud